Suma halucinantă pe care a donat-o Gigi Becali de-a lungul timpului! Dezvăluirea lui MM Stoica, despre ce se întâmplă în fiecare zi la palat

5 sep 2019 25457 afişări Special
Suma halucinantă pe care a donat-o Gigi Becali de-a lungul timpului! Dezvăluirea lui MM Stoica, despre ce se întâmplă în fiecare zi la palat

Gigi Becali donează sume uriaşe. MM Stoica, fostul director sportiv al FCSB, a dezvăluit că zilnic la palat (n.red. - din Aleea Alexandru) sunt ajutate multe persoane nevoiaşe, patrnoul FCSB oferind zeci de mii de euro.

"Să se ducă cineva să vadă cum pleacă zeci de mii de euro zilnic de la Palat! A făcut donaţii de 50 de milioane de euro", a spus Mihai Stoica, la Digi Sport.

În noiembrie 2018, Becali şi-a însoţit mama la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului şi înainte de a intra în altar a anunţat: "E cea mai mare realizare a României din ultima sută de ani. Am dat şi eu două milioane de euro la început, când nici nu era proiectul. Să vedem dacă voi da şi pentru a picta catedarala... vorbim. Cum o vrea Dumnezeu".

Până în prezent, pentru lucrările de ridicare ale lăcaşului de cult s-au cheltuit, potrivit Patriarhiei Române, peste 40 de milioane de euro. La această sumă au contribuit, de-a lungul timpului, atât Guvernul, cât şi alte administraţii centrale şi locale. Costul lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului până la stadiul roşu-gri, adică pentru finalizarea construcţiei, fără tencuială, dar cu geamuri şi uşi, este de aproximativ 80 de milioane de euro, potrivit estimărilor Patriarhiei.

Becali e recunoscut şi pentru donaţii uriaşe pentru călugării de la Muntele Athos. Anul trecut, un părinte a povestit cum a primit 30.000 de euro de la Becali, direct din sacoşă. "Au coborât cinci oameni din maşină şi vine unul dintre ei până la la mine. «Doamne ajută părinte!». «Dumnezeu să vă binecuvânteze!». «Merge treaba, părinte?».«Merge», zic. «Bani aveţi?». «Nu». «Datorii?». «30.000 de euro». «Ionuţ (n.r. – Luţu), adu sacoşa aia cu bani încoace! Ia părinte 30.000 de aici şi să fii sănătos!». S-a întors şi-a plecat. După ce m-am dezmeticit un pic am fugit repede la maşină şi l-am tras de mânecă pe unul dintre oameni: «Da cine-i creştinul ăsta aşa de milostiv, ca să-l pomenesc şi eu la slujbe?». «Cum, nu-l ştii părinte? E Gigi. Gigi Becali. Chiar n-ai auzit de el?». «N-am auzit în viaţa mea de dânsul», i-am mai răspuns eu încă mirat de aşa întâmplare minunată", se arăta pe sfantulmunteathos.wordpress.com.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.