Ce s-a ales de medicul Eugen Ţieranu, şomerul care l-a operat pe inimă pe Florin Busuioc şi i-a salvat viaţa! Cum arată la un an de la evenimentul care l-a transformat în erou

10 sep 2019 76035 afişări Sport Life
Ce s-a ales de medicul Eugen Ţieranu, şomerul care l-a operat pe inimă pe Florin Busuioc şi i-a salvat viaţa! Cum arată la un an de la evenimentul care l-a transformat în erou
GALERIE (19 de imagini) VEZI GALERIA

În noiembrie anul trecut, Florin Busuioc a făcut infarct imediat după ce urcat pe scenă, într-o piesă de teatru. Un bărbat i-a acordat primul ajutor şi a fost apoi transportat de urgenţă la spital.

Medicii Eugen Ţieranu, Paul Traşcă şi Emilia Goanţă l-au operat pe actor, iar primul dintre ei este cel care i-a montat stentul. Deşi a fost dificilă, intervenţia a durat doar 10 minute şi i-a salvat viaţa lui Busuioc.

„Nu sunt un erou, sunt un medic, un om normal”

Nu sunt un erou, sunt un medic, un om normal, care n-a făcut altceva decât să-şi facă meseria. Nimic mai mult. Este meseria noastră, o facem cu plăcere, ori de câte ori suntem solicitaţi, la orice oră din zi sau din noapte. Pentru asta am învăţat carte şi pentru asta ne-am pregătit”, spunea medicul Eugen Ţieranu anul trecut, pentru Mediafax.

Atunci când i-a montat stentul lui Florin Busuioc, Ţieranu era rezident în ultimul an la Bucureşti şi aştepta ca Spitalul Judeţean din Craiova să îl angajeze. Între timp, acest lucru s-a întâmplat şi acum este medic cardiolog la Clinica de Cardiologie din cadrul spitalului.

Eugen Ţieranu e căsătorit şi are o fetiţă

Eugen Ţieranu este căsătorit şi are o fetiţă de aproape doi ani. Din imaginile pe care le postează pe o reţea socială, medicul pare că petrece tot timpul liber pe care îl are alături de soţie şi de fiica lor. Cei trei sunt mereu zâmbitori şi formează o familie foarte frumoasă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.