EXCLUSIV | S-a aflat câţi bani a încasat Luana Rednic în cele opt luni în care "Puriul" a fost antrenorul lui Dinamo + un nou atac la Prunea: "A luat mai mult de acolo"

23 iul 2019 22959 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | S-a aflat câţi bani a încasat Luana Rednic în cele opt luni în care "Puriul" a fost antrenorul lui Dinamo + un nou atac la Prunea: "A luat mai mult de acolo"

Mircea Rednic (57 de ani) a răspuns acuzaţiilor venite de la managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea, în privinţa comisioanele încasate de impresara Luana Rednic, fiica fostului antrenor dinamovist.  

”Puriul” a dezvăluit, cu exactitate, suma pe care Luana a încasat-o în cele opt luni în care tatăl său a fost antrenorul lui Dinamo. Acesta a amintit şi de primele pe care jucătorii, împreună cu staff-ul tehnic, le-au încasat după succesele ”câinilor”, bani ce au venit din buzunarul lui Mircea Rednic: ”În iarnă, mi-am dat seama că trebuie să schimb. Am încercat tot, şi cu bani, şi cu prime, şi cu ameninţări. Nu au avut nicio reacţie. Bugetul era de 160.000 de euro la salarii. Am încercat să mă încadrez în banii ăştia. În iarnă, e mai greu să aduci jucători. Nu am intrat în primii şase. Mi-a fost şi mie teamă că mă dau afară. Nu era diferenţă mare între noi şi locul de baraj.

Nu vrea să-mi dau cu părerea despre jucători pe care nu-i cunosc. Nu fac atacuri, sunt jucători noi, nu-mi dau cu părerea. Trebuie să ai răbdare. Şi programul a fost greu. Pentru asta îl dau în judecată. Îl credeam un conducător care se pretează la Dinamo, dar acum nu ştiu ce caută acolo. Să faci acuzaţii... Nu te bazezi pe nimic. Contabilitatea e la câţiva metri de el. Să le întrebe pe fetele de acolo. Întreabă câţi bani s-au plătit la comision de pe urma celor 14 jucători.

Prunea câştigă mai mult pe lună decât a câştigat fiica mea. A luat vreo 5.800 de euro fiica mea în opt luni. Toţi banii. Sute de mii de euro, auzi. Păi, Prunea a luat mai mult de acolo, decât fiica mea. Toţi au luat prime când eram eu acolo, de la bucătar la jucător. Cum poţi să faci afirmaţii de astea? A fost adus ca să fie băgat în faţă. Ce a făcut, bă, Rednic? Ce a făcut Rednic? O să vă văd eu pe voi când nu mai puteţi plăti salariile”
, a spus Rednic, la ProSport Live.

Mircea Rednic a fost demis de Ionuţ Negoiţă înaintea perioadei de pregătire din această vară, iar în locul lui l-a numit antrenor principal pe fostul tehnician al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe.

CITEŞTE ŞI: Rednic dă de pământ cu Prunea: ”O să-l dau în judecată. El îmi face mie program? Stai, Florine, o să vezi!”

 


 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.