Dan Petrescu, anunţ despre cea mai mare pierdere a lui CFR Cluj! Titularul care nu va mai juca în acest an: "E clar asta. La antrenamente rămâneam şocat atunci când îl vedeam"

10 sep 2019 17463 afişări Liga 1
Dan Petrescu, anunţ despre cea mai mare pierdere a lui CFR Cluj! Titularul care nu va mai juca în acest an: "E clar asta. La antrenamente rămâneam şocat atunci când îl vedeam"

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a vorbit despre retragerea temporară a lui George Ţucudean, care, la 27 de ani, are probleme de sănătate. Atacantul a hotărât să ia o pauză, pentru a nu-şi pune în pericol viaţa. 

"Bursucul" a dezvăluit că Ţucudean nu va mai juca în acest an, iar acest aspect l-a afectat, în condiţiile în care se baza pe atacantul lui CFR Cluj: "Clar nu mai joacă anul acesta. El a anunţat că se retrage momentan. E o problemă personală care mă depăşeşte. Vreau să joace fotbal, eu l-am cumpărat. Dacă el crede că are nevoie de pauză, atunci e o problemă pentru noi. La antrenamente dădea nişte goluri... Rămâneam şocat. Am antrenat şi eu nişte jucători. Nicio problemă nu a avut la antrenamente", a declarat Dan Petrescu la DigiSport.

Ţucudean are probleme la inimă

În luna martie, Ţucudean a ratat meciul dintre Viitorul şi CFR Cluj din playoff. Ardelenii s-au impus cu 1-0, fără să se poată baza pe Ţucudean. Iniţial s-a spus că atacantul are o problemă musculară, dar ulterior s-a descoperit că Ţucudean are probleme la inimă. Ţucudean a moştenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White (WPW), cel care l-a obligat pe Marius Ţucudean să pună ghetele în cui în anul 1994, la doar 27 de ani. De altfel, atacantul a şi fost supus unor intervenţii medicale.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.