Replica dură a lui Daniel Ghiţă, după ultimul atac al lui Cătălin Moroşanu: "Lupta cu paznicii de la supermarket! Treci şi bate covoarele, că altceva nu cred că mai baţi, decât câmpii"

5 sep 2019 7371 afişări Alte Sporturi
Replica dură a lui Daniel Ghiţă, după ultimul atac al lui Cătălin Moroşanu: "Lupta cu paznicii de la supermarket! Treci şi bate covoarele, că altceva nu cred că mai baţi, decât câmpii"

Cătălin Moroşanu a anunţat miercuri că Daniel Ghiţă a cerut o sumă uriaşă pentru a urca amândoi în ring, l-a ironizat pe "Samuraiul Sălbatic", spunând "că mai are puţin şi moare într-o totală umbră", şi a explicat că în cazul în care lupta ar avea loc, el ar aplica tactica lui Gokhan Saki, marele rival al lui Ghiţă.

"Când îl aud pe “bombariderul” României, ca te ameninţă cu vocea tremurând.... m a apucat MILA...

Pentru prima data in viaţa mea îmi era mila de “bombardierul “ României!

Unul care lupta cu paznicii de la un supermarket... Cere atenţia mea!

Hai, Ghita zi ceva de mine, ca nu mai am show-uri pe bani! Mă înjură lumea pe strada ca fug di tine! Îmi tremura vocea, dar din studio te bat, mă!

Voiam sa intru in direct sa dau drept la replica, dar când am auzit cum ii tremura vocea... Mă gândeam: saracul di el , îl las ca e vai di el...

Mai mănâncă şi el o pâine cu numele lui Ghiţă! Mai scrie presa un articol, doua. Îl mai baga cineva in seama, ca mai nou îl papa “ dipresia”!

Când nu mai au rating şi show-uri pe bani grei sau nu îşi mai vând biletele la gale îşi amintesc toti di Ghiţă! Bombardierii ăştia “ şmecheri”, campionii K1! Greu suportaţi adevarul...

Hai sa ne ţinem de el, ca altfel murim “di foame”! Pe imaginea lui Ghita mai păpăm şi noi o pâine..

Daca le pomeneşti numele le faci rating şi ii fac vedete! Plâng şi se victimizeaza: are Ghita civa cu mine, bre”.

Bombardierii României au ajuns pisicute care se victimizeaza la TV?

Hai, treci şi bate covoarele, ca altceva nu cred ca mai bati, decat câmpii...

Văd, că încă mă visezi in ring. Pisicuţa pis pis pis...", e mesajul lui Daniel Ghiţă, postat pe pagina sa de facebook.

Cătălin Moroşanu l-a ironizat pe marele său rival Daniel Ghiţă: "Mai are puţin şi moare în umbră...Aşa îşi va lua KO de la mine!". De ce nu a avut loc până acum lupta dintre cei doi: "Am fost primul care l-a ofertat, dar..."

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.