Daniela Stanciu a obţinut baremul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Săritoarea în înălţime legitimată la Steaua e pregătită de Oana Pantelimon

1 aug 2019 575 afişări Atletism
Daniela Stanciu a obţinut baremul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Săritoarea în înălţime legitimată la Steaua e pregătită de Oana Pantelimon

Atleta Daniela Stanciu (31 de ani) a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la săritura în înălţime, în cadrul Campionatelor Naţionale de Seniori de la Piteşti.

Daniela Stanciu a reuşit o săritură de 1,96 m, din a doua încercare, reuşind astfel să devină a patra sportivă calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Stanciu este legitimată la Steaua Bucureşti şi este antrenată de Oana Pantelimon, medaliată cu bronz la Sydney 2000.

“Sunt foarte fericită că am reuşit să sar 1,96 şi să realizez baremul pentru Tokyo. Îmi place foarte mult să concurez la Piteşti, mi se pare un stadion foarte bun pentru atletism. Am avut o zi bună şi am obţinut un rezultat pe măsură. În continuare ţintesc spre performanţe foarte bune, dar sunt mulţi factori într-un concurs. O iau pas cu pas şi mă pregătesc pentru următoarele competiţii”, a declarat Daniela Stanciu, pentru pagina oficială a Federaţiei Române de Atletism.

La atletism, patru sportive au reuşit calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. Acestea sunt săritoarele în lungime Alina Rotaru şi Florentina Iuşco, alergătoarea Claudia Bobocea şi săritoarea în înălţime Daniela Stanciu.

Tag-uri: tokyo, atleta,
Comentează
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.